İçindekiler

Sağlık Sektöründe 40 Yıllık Deneyim

Çevre Hastanesi, 40 yıllık sağlık sektöründeki deneyimini, insan odaklı hizmet anlayışıyla birleştirerek önemli bir kuruluş haline gelmiştir. Hastalarımızın sağlığına verdiğimiz değer kadar, çalışanlarımızın memnuniyetini ve güvenliğini sağlamaya da büyük önem vermekteyiz.

Tarihçe

Çevre Hastanesi, Türkiye'nin ilk özel hastanelerinden biri olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. 1983 yılında sağlık sektöründe varlık göstermeye başlayan hastanemiz, 1994 yılında yenilenerek hizmetlerine devam etmiştir. Bu süre zarfında uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunan bir referans kuruluş haline gelme yolunda ilerlemekteyiz. 2021 yılında Fertillife Sağlık Grubu tarafından devralınarak, sağlık hizmetlerimizi sürdürme kararlılığımızı güçlendirdik.

Bizimle ilgili Daha Fazla Bilgi

Çevre Hastanesi olarak, misyonumuz; hastalarımıza en iyi kalitede sağlık hizmeti sunarken, onları merkezimize alarak insana odaklanmaktır. Ekip olarak, her hasta için bireysel bir tedavi yaklaşımı benimseriz ve hastalarımızın sağlığını korumak ve iyileştirmek için en son tıbbi gelişmeleri takip ederiz.

Çalışanlarımızın memnuniyeti ve güvenliği de bizim için büyük önem taşır. Onlar, başarımızın temel taşlarıdır ve çalışma ortamında mutluluk ve motivasyonlarını sağlamak için çeşitli programlar ve destekler sunarız.

Çevre Hastanesi, modern tesisleri ve teknolojik altyapısıyla donatılmış bir sağlık kuruluşudur. Nitelikli doktorlarımız, uzman sağlık personelimiz ve dostça personelimizle birlikte hastalarımıza kapsamlı bir sağlık deneyimi sunmayı hedeflemekteyiz.

Sizleri Çevre Hastanesi'ne davet ediyoruz. Sağlık hizmetlerindeki uzmanlığımızı ve insana odaklı yaklaşımımızı deneyimleyerek sizlere en iyi sağlık hizmetini sunmayı amaçlıyoruz.

Çevre Hastanesi olarak, toplum sağlığına katkıda bulunmak ve insanların yaşamlarını iyileştirmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.

Çevre Hastanesi'nde Tüp Bebek Tedavileri

Çevre Hastanesi olarak, üreme sağlığı konusunda uzmanlaşmış bir sağlık kuruluşuyuz. Tüp bebek tedavileri alanında Op. Dr. Fatih Öğüç, Merve Öğüç ve deneyimli sağlık ekibimizle, çiftlere umut ve destek sunuyoruz.

Çevre Hastanesi olarak, her çiftin bireysel ihtiyaçlarına odaklanarak, en son teknolojiyi kullanarak ve en gelişmiş tedavi yöntemlerini uygulayarak başarılı sonuçlar elde etmeyi hedeflemekteyiz.

En son teknolojiyle donatılmış laboratuvarlarımızda embriyologlarımız, tedavi sürecinin her aşamasını hassasiyetle yönetirler. Yüksek kalitede embriyoların elde edilmesi ve transfer edilmesi için titiz bir çalışma gerçekleştiririz.

Çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı olmak ve onlara sevgi dolu bir aile kurma yolunda destek olmak bizim için büyük bir mutluluktur.

Son Güncelleme: 11 May 2023

DİKKAT!
Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

E-Sonuç

Sizi Arayalım